Produk / Desain Industri

liyane

Babagan awake dhewe

Shenzhen Optico Communication Co., Ltd.

Kanthi pengalaman industri 12 taun, Shenzhen Optico Communication Co., Ltd minangka produsen komponen serat optik lan panyedhiya profesional solusi FTTH lan FTTA.

Aset kita kalebu telung jalur produksi (loro ing Shenzhen lan siji ing Ninghai) lan siji pusat riset basis AS, lan 300 staf sing dilatih kanthi apik, (kalebu buruh produksi, teknisi, insinyur penjualan lan manajemen), menehi pengaruh kanggo produk kompetitif. lan teknologi canggih

Apa Pilih Kita