Desain Produk / Industri

Liyane

Babagan awake dhewe

Shenzhen Optico Komunikasi Co, Ltd

Kanthi pengalaman industri 12 taun, Shenzhen Optico Komunikasi Co, Ltd minangka pabrikan komponen komponen optik serat lan panyedhiya profesional solusi FTTH lan FTTA.

Aset kita kalebu telung garis produksi (loro ing Shenzhen lan siji ing Ninghai) lan salah sawijining pusat riset berbasis AS, lan 300 staf sing dilatih kanthi apik, (kalebu tenaga kerja produksi, teknisi, insinyur sales lan manajemen), menehi pinjaman kanggo produk kompetitif lan teknologi teknologi nglereni

Napa Milih Kita