Производ / индустриски дизајн

Повеќе

За нас

Шенжен Оптико комуникација копродукции, Рибар

Со 12-годишно искуство во индустријата, Шенжен Оптико Комуникација копродукции, Ltd е водечки производител на компоненти на оптички влакна и професионален снабдувач на FTTH и FTTA решение.

Нашите средства вклучуваат три производни линии (две во Шенжен и една во Нингхаи) и еден истражувачки центар со седиште во САД и 300 добро обучен персонал, (вклучително производители на работници, техничари, инженери за продажба и управувања), ни ја позајмуваат моќта на конкурентни производи и најсовремена технологија

Зошто да не изберете нас