Produkt / Dizajn Industrial

më shumë

Rreth nesh

Komunikim Shenzhen Optico Co, Ltd

Me 12 vjet përvojë në industri, Shenzhen Optico Communication Co, Ltd, është një prodhuesi kryesor i përbërësve të fibër optike dhe një ofrues profesional të zgjidhjeve FTTH dhe FTTA.

Pasuritë tona përfshijnë tre linja prodhimi (dy në Shenzhen dhe një në Ninghai) dhe një qendër kërkimore me bazë në SH.B.A., dhe 300 staf të trajnuar mirë, (përfshirë punëtorët e prodhimit, teknikët, inxhinierët e shitjes dhe menaxhimet), duke na dhënë hua për produktet konkurruese dhe teknologji kryesore

pse na zgjodhet ne