Produk / Desain Industri

Tambih deui

Tentang Kami

Shenzhen Optico Komunikasi Co., Ltd.

Kalayan 12 taun pangalaman industri, Shenzhen Optico Communication Co., Ltd mangrupikeun produsén komponén serat optik sareng panyadia profésional solusi FTTH sareng FTTA.

Aset kami kalebet tilu jalur produksi (dua di Shenzhen sareng hiji di Ninghai) sareng hiji pusat panilitian basis AS, sareng 300 staf anu terlatih, (kalebet pagawé produksi, teknisi, insinyur penjualan sareng manajemén), nginjeumkeun kami pikeun ngungkit produk kalapa. sareng téknologi canggih

Naha Milih Kami