Produk / Desain Industri

Tambih deui

Tentang Kami

Shenzhen Optico Komunikasi Co, Ltd

Kalayan 12 taun pangalaman industri, Shenzhen Optico Komunikasi Co, Ltd mangrupikeun produsén komponén serat optik sareng panyayuhan profésional pikeun solusi FTTH sareng FTTA.

Aset urang kalebet tilu garis produksi (dua di Shenzhen sareng hiji di Ninghai) sareng hiji pusat panalungtikan dumasar AS, sareng 300 staf terlatih, (kalebet karyawan produksi, teknisi, insinyur penjualan sareng manajemén), nginjeumkeun kami pikeun ngungkit produk kalapa jeung téknologi motong ujung

Naha Pilih Kami